Vælg en side

Gustaf og Linnea, Salve, 60 ml. – Kære Hund

175,00kr.

Brug:
Tør hundens poter og hud tør og ren. Varm gerne salven i hånden og arbejd produktet ind med bløde bevægelser for at få den bedste dybdevirkende effekt.
Vi anbefaler som et andet trin at smøre med vores beskyttende Paw Stick for at styrke hudens ydre barriere og at den forstærker salvens effekt ved at indkapsle og bevare næringen fra potesalven.

ingredienser
Brassica napus frøolie (koldpresset rapsolie)* **, Cera alba (bivoks)¤ **, Butyrospermum parki (shea) smør (sheasmør)*, Commiphora Myrrha Oil (æterisk myrraolie)*, Tocopheryl (naturlig E) – vitamin)*

Ingredienser

Brassica napus seed oil (kallpressad rapsolja)* **, Cera alba (bivax (täckvax))¤ **, Butyrospermum parki (shea) butter (sheasmör)*, Commiphora Myrrha Oil (myrra eterisk olja)*, Tocopheryl (naturlig E-vitamin)*

*Ingredienser från ekologiskt jordbruk
**Ingredienser från svenskt jordbruk
¤ Ekologiskt bivax i den mån det finns tillgängligt

Specifikationer

En dybtvirkende salve med fugtgivende egenskaber, der gør poter og puder bløde. Med dets naturlige og gavnlige egenskaber kan dette produkt med fordel bruges dagligt for at opretholde sunde poter og hud hos din hund.

For at forhindre irriteret hud forårsaget af f.eks. svampe og bakterier, indeholder produktet også en lille dosis myrraolie for dets antibakterielle og plejende egenskaber.

Plastemballagen er fjernet til fordel for en yderst holdbar og mere miljøvenlig papemballage i et unikt design, der symboliserer glæden ved bevægelse. Hver fodsalve er lavet i hånden med omhu på Gotland af en lille familievirksomhed med en passion for bæredygtighed.

Denne potesalve er ikke kun gavnlig for hundens poter og hud, du bidrager også til at sprede blomster og bier til et velfungerende økosystem. Det bedste for både dit dyr og vores natur.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gustaf og Linnea, Salve, 60 ml. – Kære Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen