Vælg en side

Gustaf og Linnea, – Økologisk fodstift

175,00kr.

 

Innehållsförteckning
Brassica napus seed oil (kallpressad rapsolja)* **, Cera flava (bivax (täckvax))¤**, Butyrospermum parki (shea) butter (sheasmör)*, Tocopheryl (naturlig E-vitamin)*, Citrus aurantium dulcis peel oil (apelsin eterisk olja)*

*Ingredienser från ekologiskt jordbruk **Ingredienser från svenskt jordbruk
¤ Ekologiskt bivax i den mån det finns tillgängligt

Specifikationer

En lækker og blødgørende fodpind, der let påføres fødder og hvor det er nødvendigt uden unødigt rod. Skabt af bivoks og honning fra bier, der er fløjet over den svenske flora. Sammen med koldpresset gotlandsk rapsolie, nærende sheasmør og et strejf af vaniljearoma har du noget rigtig godt til tørre hæle, selvrevner og hård hud.

Plastemballagen er fjernet til fordel for en særdeles holdbar og mere miljøvenlig papemballage i et smukt design af knaldrød Valmue, en klassisk gotlandsk udsigt og biernes blomsterfavorit med sin høje pollenværdi. Hver fodpind er håndlavet med omhu på Gotland af en lille familievirksomhed med en passion for bæredygtighed.

Denne fodpind er ikke kun det bedste for din hud, du er også med til at sprede blomster og bier til et velfungerende økosystem. Det bedste til hud og natur, hvad enten det er til dig selv, dit barn eller som gave til en kær ven.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gustaf og Linnea, – Økologisk fodstift”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen